5 Priložnosti Za Najem Supa

5 Priložnosti Za Najem Supa

Naveličan/a vedno istih dopustov, piknikov, zabav in druženj? Popestri druženje in zabavo z najemom supa. Ne samo, da ga lahko uporabiš za rekreacijo, zabavo in domiselne igre na vodi, je tudi dober izgovor za osvežitev v vročih poletnih dneh. Preberi, za katere priložnosti je najem supa odlična izbira!  

 

1. Popestritev dopusta

Si kdaj na vodi opazoval/a suparje in si zraven mislil/a, da to pa bi bilo fajn, če bi imel/a? Zakaj ne bi popestril/a letošnjega dopusta z najemom supa? Samo par razlogov, zakaj je dopust s supom dobra ideja: supanje je prijetna rekreacija; z njim se lahko zapelješ do skritih kotičkov obale, ki so nedostopni po kopnem; na njem se lahko sončiš in umakneš pred radovednimi očmi; otroci bodo naravnost navdušeni in ne bodo želeli iz vode; tvoja polt bo prijetno zagorela ...  Poleg tega je najem tudi praktičen, saj sup uporabljaš le tisti čas, ko ga potrebuješ in nimaš težav s shranjevanjem in vzdrževanjem izven sezone.  

 

2. Teambuilding s sodelavci

Če ste naveličani klasičnih teambuildingov in piknikov s sodelavci in iščete nekaj za popestritev, priporočamo izposojo supov. Poznamo veliko iger, s katerimi se boste povezali s sodelavci, gradili sodelovanje in dober odnos. Pozitivna stran je tudi to, da bodo supanje vzljubili tudi tisti, ki niso naklonjeni športnim aktivnostim. Nepozabna izkušnja in dobra zabava sta zagotovljena.  

 

3. Praznovanje dekliščine ali fantovščine

Organiziraš zabavo pred poroko prijatelja ali prijateljice? Namesto klasične predporočne zabave lahko organiziraš zabavo na supu. Izposodite si sup in se odpravite na prijetno lokacijo. Ne samo, da se boste ob prvi uporabi supa prijetno zabavali in nasmejali, ko boste osvojili osnove, se najde ogromno zabavnih iger na supu. Od hitrostnega tekmovanja, zbijanja iz supov, iger z žogo, tekmovanja v ravnotežju ... Velik plus je tudi v primeru velike vročine, saj je osvežitev »pri roki«. Ne pozabite pa na sončno kremo, verjetno ne želite, da sta ženin ali nevesta na svoj dan preveč opečena.  

 

4. Družinski izlet

Za vse družine, ki se radi opravijo raziskovat in občudovat naravo, je supanje odličen način, da jo spoznate iz druge perspektive. Naši touring supi so odlični za raziskovanje na vodi in veslanje daljših razdalij, zaradi velikosti pa na njem brez težav peljete tudi otroka. Odlične lokacije za družinski izlet so Bohinjsko in Blejsko jezero, slovenska obala, italijanska obala od Sistijana do gradu Miramare, Cerkniško jezero (ko je poplavljeno) ... Tudi na počitnicah lahko sup izkoristite za obisk kakšnega skritega zalivčka, raziskovanje obale ali bližnjih otočkov. Za več suparskih lokacij pa poglejte na naš zemljevid.  

 

 

5. Praznovanje rojstnega dne

Imaš to srečo, da rojstni dan praznuješ poleti? Zakaj ne bi naredil/a piknika v naravi, poleg katerega lahko preizkusiš tudi supanje? V sup centru TikiTeam ob Zblijskem jezeru ti nudimo izposojo supov, poleg tega pa je prostor tudi za druženje in rekreacijo na suhem. Praznovanje rojstnega dne na supu je odlična zabava tudi za otroke. Če si poleg supanja izmislite še igro ali dve, verjemite, da otroci ne bodo želeli domov.  

 

Pri Wasup.si ti nudimo ugodne dnevne, vikend in tedenske najeme kakovostne sup opreme Starboard in Shark Sup. Svetujemo in pomagamo vam pri izbiri za samostojno uporabo ali pri izposoji za več udeležencev. Rezervacije in povpraševanje možno na https://www.wasup.si/najem-supov-in-opreme ali na 040 867 867.