10 božičnih daril za suparje

10 božičnih daril za suparje

Nakupovanje daril zna včasih biti težavno, sploh, če rad/a podariš nekaj koristnega in uporabnega. Če še vedno nimaš božičnega darila za svoje suparske prijatelje/ice, smo ti pripravili nekaj predlogov iz naše trgovine. Mogoče se na njem najde tudi kaj zate. Hej, kdo pa pravi, da ne moreš obariti tudi sam/a sebe? 

 

1. Nepremočljiva torba

Odlično darilo za tiste suparje, ki se radi odpravijo na daljše ture ali izlete! Trenutno je naša ponudba nekoliko okrnjena, vendar še vedno najdeš nepremočljive vreče znamke NRS v različnih velikostih, vse tja do 35l prostornine.

Suha vreča NRS

2. Pončo Wave Havaii

Wave Havaii pončo je idealen za na plažo, bazen ali pa pod domač tuš, saj je pončo in brisača v enem! Kot ogrinjalo za preoblačenje na plaži te ščiti pred neprijetnimi pogledi, ko pa zapiha veter, pa te ščiti pred mrazom. Travel modeli se zvijejo v priročno blazino in so idealni tudi za potovanja. Izdelani so iz najboljših materialov in ustrezajo standardu Oeko Tex Standard 100. Na voljo so ti različni trendovski dizajni, različnih barv in materialov. Če kupuješ darilo za koga drugega, upoštevaj, da velikost pri pončotih ni fiksno določena. Dolžini pončota prištej 50-90 cm, da dobiš velikost, ki jo potrebuješ.

Wave Havaii pončo

 

3. Oprema za supanje v hladnejšem delu leta

Bi šel/a supat, pa tvoj suparski kolega/ica nima prave opreme? Božič je idealna priložnost, da m/ji podariš opremo za supanje v hladnem delu leta. V naši spletni trgovini so ti na voljo nepremočljive neoprenske rokavice, nepremočljive nogavice in čevlji za vodo in vodotesna oblačila, nekaterim smo tudi znižali ceno.

NRS High Tide Splash Gunmetal jakna

 

4. Sončna očala Slastik

Vsak ima vsaj enega prijatelja, ki vedno izgublja očala! Če ga imaš tudi ti, mu lahko podariš sončna očala Slastik, ki imajo posebno magnetno zapiranje spredaj, tako da jih je nemogoče izgubiti. Nanje prisegajo predvsem vodni športniki, ki še kako dobro vedo, kako hitro očala padejo v vodo. S polariziranimi ali odstranljivimi stekli so odlična tudi za druge športe, od smučanja, teka, kolesarjenja, plezanja ... Ne zamudi akcije, saj smo vsem očalom v naši ponudbi znižali ceno za -45%!

Polarizirana sončna očala Slastik

 

5. Cool Shoe copati

Po vzoru legendarnih Cool Shoe natikačev so ti zdaj na voljo še Cool Shoe copati! Mehki, topli in udobni, odlični za hladne zimske dni. Izbiraj med številnimi klasičnimi copati, za tiste bolj zmrzljive pa izberi visoke copate. Pobrskaj po naši ponudbi pisanih in igrivih copatov Cool Shoe, ki so trenutno znižani za -50%!  

Copati Cool Shoe

 

6. Pripomočki za ohranjanje suparske forme Gymstick

V zimskih dneh nič ne jezi bolj kot dejstvo, da z vsakim dnem izgubljaš svojo suparsko formo. Vendar temu ne rabi biti tako! Našo ponudbo smo razširili na fitness pripomočke za domačo rabo Gymstick, s katerimi bo tvoja forma vedno na vrhuncu. Ravnotežna deska, uteži, veslaška naprava, masažni valjček, elastični trakovi ... to vse so ideje, kaj podariti za božič svojemu suparskemu prijatelju/ici. Pobrskaj tukaj.

Ravnotežna deska Gymstick

 

7. Viseča mreža

Ko je čas za supanje, je čas, da daš vse od sebe. Ko pa je čas za počitek, pa daš od sebe vse štiri. In kaj je boljšega, kot počitek v viseči mreži? Viseče mreže La Siesta so odlično darilo tako za suparje kot tudi navdušence nad kampiranjem ali potovanjem. Na voljo so ti namreč tudi priročne potovalne mreže, ki se zložijo same vase in jih lahko vzameš s sabo kamorkoli – v avto, na kolo, na sup ali letalo.  

Potovalna viseča mreža La Siesta Colibri 3.0

 

8. Steklenička za vodo

Aluminijasta steklenička za vodo Starboard je odlično božično darilo! Izdelana je tako, da se enostavno pritrdi na sup, novejši supi pa imajo tudi magnetni nastavek, s katero jo pritrdiš na sup.

Alu steklenička za vodo Starboard

 

9. Torbica za telefon

Te jezi, da se s prijatelji na supu vedno ustavljate in po torbah iščete telefon, da naredite kakšno fotko? Z nepremočljivo torbico za telefon SeaWag ne boste več izgubljali časa. Torbico enostavno obesiš okrog vrata, zaradi prozorne embalaže pa lahko telefon uporabljaš kar skozi zaščito.

Vodotesna torbica za telefon SeaWag

 

10. Mini sef za ključe

Si pri supanju vedno v dilemi, ali vzeti ključe od avta in denarnico s sabo in tvegati, da padejo v vodo, ali jih pustiti na plaži in tvegati, da jih ukradejo? S Wave Havaii sefom za ključe ne bo več dilem. Sef enostavno pritrdiš na večjo zadevo (na primer pod avto, okrog drevesa ipd), daš vanjo vredne stvari in zakleneš s 4-mestno kodo. Odlično božično darilo!

Mini sef za ključe Wave Havaii

 

Fotografija na naslovnici: Facebook Starboard SUP (@merle.sup)