Izposoja Supa? Seveda, Zakaj Pa Ne!

Izposoja Supa? Seveda, Zakaj Pa Ne!

Zagotovo si se že kdaj sprehajal/a ob obali in na vodi opazil/a suparje? Se ti je zdela aktivnost mamljiva, ki bi jo rad/a preizkusil/a, pa ne veš, kako se je lotiti? Pri Wasupu ti poleg prodaje nudimo tudi ugodne najeme sup opreme. Preberi, kdaj priporočamo izposojo supa (ali kajaka).  

 

 

1. Če bi rad/a prvič preizkusil/a supanje

Bi rad/a preizkusil/a supanje, pa ne veš, kje in kako se lotiti? Priporočamo, da za preizkus svojih sposobnosti stanja na deski preizkusiš tako, da si sup najprej izposodiš. Pri nas ti nudimo ugodno dnevno, vikend ali tedensko izposojo kakovostne opreme Starboard in Shark, ob tem pa s tabo delimo vse potrebne informacije, kako se sploh lotiti supanja. Supanje lahko preizkusiš tudi v katerem od suparskih centrov – naše deske lahko preizkusiš v našem partnerskem društvu Tiki Team na Zblijskem jezeru.

 

2. Če bi rad/a testiral/a različno opremo

Tehnologija napihljivih supov se izboljšuje iz leta v leto, zato je izposoja lahko odlična priložnost, da potestiraš novo opremo ali tehnologijo. Morda je čas, da preizkusiš katero drugo znamko supov, te mika druga oblika ali velikost? Pri nas ti nudimo izposojo in nakup supov priznane znamke Starboard, ki je že 25 let ena najbolj inovativnih in kakovostnih znamk za vodne športe. Na podlagi tvojih želja in naših izkušenj bomo našli sup, ki bo najbolj ustrezal tvojim potrebam.

 

3. Premalo supaš, da bi kupil/a lastno opremo

Razmišljaš, da se ti nakup lastne opreme ne izplača, saj bi ga uporabljal/a le tistih nekaj dni v letu, ki jih preživiš ob vodi? Naj to ne bo ovira za preizkušanje novih stvari. V takšnem primeru je izposoja supa najboljša oblika. Čeprav mislimo, da te bo supanje tako očaralo, da boš začel/a razmišljati o tem, da greš večkrat na leto na dopust. V kolikor se navdušiš za nakup lastne opreme pri nas, ti del vrednosti izposoje do 100€ vštejemo v kupnino!   

 

4. Za popestritev dopusta ali dogodka

Izposoja supa je lahko odlična priložnost, da si na dopustu kupiš nekaj miru pred otroci. Je tudi odličen način rekreacije, zabave in odkrivanja novih zalivčkov. Ko boš enkrat na dopust vzel/a sup, bo poležavanje na plaži in nastavljanje sončnim žarkom preteklost. Izposoja supa pa ni samo odlična popestirtev dopusta, je tudi odlična ideja za vikend izlete, team-buildinge s sodelavci, praznovanje rojstnih dni, popestritev dekliščin ali fantovščin ...

 

5. Ko zase želiš vedno le najboljše

Pri izposoji supov ne rabiš skrbeti, kam boš čez zimo pospravil/a sup in kako bo čez nekaj let napredovala tehnologija napihljivih desk. Pri nas imamo vedno na izposojo več različnih desk, od različnih oblik, velikosti, tehnologij in letnic. Na voljo so tudi najnovejše deske Starboard in Shark, tako da lahko izposojo supa izkoristiš tudi za test opreme in novosti, preden se odločiš za nakup. Za tiste, ki vam supanje ni tako blizu, pa nudimo tudi izposojo napihljivih kajakov

 

6. Razmišljaš racionalno

Nakup supa je predstavlja investicijo, za katero je škoda, če je ne unovčiš. To pomeni, da v kolikor boš supal/a le en teden na morju, premisli, ali se ti izplača kupiti cenejši sup ali si ga za isto ali celo ugodnejšo ceno izposoditi. Namesto, da kupiš poceni sup slabše kakovosti, ta znesek raje nameni v izposojo kakovostnega supa, ki te bo morda celo navduši za nakup lastne opreme in več dopustniški dni v letu.

 

Sup lahko enostavno rezerviraš preko spleta ali nas pokliči na 040 867 867. Prevzem je mogoč v razstavno-prodajnem salonu Wasup na Verovškovi 60A v Ljubljani.