Kaj početi do naslednje pomladi?

Kaj početi do naslednje pomladi?

Zima trka na vrata, odštevanje do sončnih pomladnih dni se začenja. Medtem ko čakaš na novo sezono, pa ti podajamo nekaj nasvetov, kako ti bo čas minil hitreje.

 

1. Pojdi supat

Če si izkušen/a supar/ka, ki ga/je ni strah padca v mrzlo vodo, je supanje pozimi lahko enako dobro, če ne celo boljše, kot poleti. Milina, umirjenost in spokojnost narave je pozimi čisto nekaj drugega. Če se odpravljaš supat, ne pozabi na obvezno opremo: nepremočljivo oblekojopič in varnostno vrvico - ker nikoli ne veš, kaj te preseneti. In kam se odpravit? Priporočamo jezera, kjer je voda mirna.

 

2. Izpopolni svojo sup opremo

Če je za vožjo premrzlo, si lahko končno vzameš čas in pogledaš, kako še lahko izpopolniš svojo sup opremo. Morda je čas, da staro veslo zamenjaš za lažjo različico, morda poskusiš še kak drug smernik, se opremiš z oblačili... Verjemi, ko boš spomladi stopil/a na sup, boš hvaležen/a, da si na te stvari razmišljal/a že prej. V naši spletni trgovini trenutno najdeš veliko izdelkov, ki so znižani tudi do -50%. 

 

3. Naredi načrt izletov

Izkoristi slabo vreme in obilico časa iskanje lokacij za supanje in načrtovanje izletov. Morda bo naslednje leto končno čas, da obiščeš tisto jezero, ki ti ga letos ni uspelo, ali pa obiščeš kakšno lokacijo izven Slovenije. Italijanski Dolomiti in avstrijske Alpe ponujajo ogromno lokacij, ki se jih splača obiskati. In če odkriješ kakšno dobro, ne pozabi informacij in fotk deliti tudi z nami!

 

4. Ohranjaj suparsko formo

Četudi vreme ni primerno za veslanje, naj te to ne odvrne od ohrananja suparske forme. Z rednimi vajami za krepitev jedra, rok in nog ter vaj za ravnotežje ne samo, da boš skrbel/a zase, tudi spomladi, ko se boš postavil/a na desko, bo supanje lažje in večji užitek.