Kako Najbolje Izkoristiti Čas Epidemije?

Kako Najbolje Izkoristiti Čas Epidemije?

Trgovine z neživilskimi izdelki so zaprte, lokali in restavracije ne obratujejo, fitnes centri in telovadnice so zaprla svoja vrata, odpovedani so dogodki, zadrževanje v večjih skupinah pa je prepovedano. Preberi, kako si lahko v teh kriznih časih popestriš dan. 

 

1. Oglej si novo ponudbo supov

Pred nekaj tedni je v naše skladišče prispela še zadnja pošiljka novih supov, tako da so odslej vsi izdelki iz naše spletne strani na zalogi in pripravljeni za naročanje. Letos smo razširili ponudbo supov iz znamke Starboard in Shark Sup še na supe priznane znamke F2, ponudbi smo dodali še viseče mreže La Siesta in fitnes pripomočke GymStick. Sedaj imaš čas, da si ogledaš našo ponudbo, predstavitvene videe posameznih supov, kaj ponujajo, kakšne so novosti in kateri je najbolj primeren zate.

2. Naštudiraj lokacije za supanje

Sedaj je odličen čas, da pobrskaš po Googlu in najdeš izjemne lokacije, kjer želiš supati, morda celo splaniraš kakšno suparsko turo ali izlet. Nekaj znanih in manj znanih lokacij za supanje najdeš tudi na našem sup zemljevidu, če meniš, da smo katero izpustili, pa nam sporoči.

3. Pripravi sup na novo sezono

Če še nisi zbudil/a supa iz zimskega spanja, je zadaj čas, da ga pripraviš na nove pustolovščine. Najprej skrbno preglej, če je tehnično brezhiben. Vzemi si čas in ga očisti z milom in vodo, poravnaj zvite smernike, poskrbi za veslo ... Bolje biti pripravljen, kot pa da te preseneti kakšna nevšečnost takrat, ko boš že na vodi. Več o tem preberi tukaj.

4. Začni delati vaje za krepitev mišic

V vsakem slabem moraš poiskati najboljše. Čeprav so telovadnice in fitnesi zaprti, pa je ta čas lahko odlična priložnost, da začneš s fizično in kondicjsko pripravo na suparsko sezono. O vajah za ohranjanje suparske forme smo že pisali, tokrat jih lahko dejansko začneš izvajati.

5. Preberi suparske bloge

Imaš dovolj negativnih novic o koronavirusu? Raje preberi kakšen zanimiv suparski blog. Na našem blogu se trudimo podajati zanimive in relevantne vsebine za suparje, zagotovo najdeš tudi kaj takšnega, kar te zanima in ti je blizu.

6. Nakupi nove izdelke

Zdaj je čas, da v naši spletni trgovini pogledaš, kaj potrebuješ za prihajajočo suparsko sezono. Morda je čas za lažje veslo, še kak dodaten smernik, nepremočljivo torbo ali lycra majčko? Pobrskaj po naši spletni trgovini, ki ti ponuja več kot samo supe in vesla. Pa še to: nekaterim lanskim artiklom smo še dodatno znižali cene, tako da je zadaj idealen čas, da pohitiš z nakupom, saj so na zalogi zgolj kos ali dva. 

7. Pojdi supat

Čeprav je javno življenje trenutno okrnjeno, lokali in trgovine zaprti, država pa priporoča izogibanje javnim površinam, kjer se zbira veliko ljudi, pa še ne pomeni, da ne smeš v naravo. Supanje je ena takšnih aktivnosti, kjer si v osami, nisi v stiku z veliko ljudmi in jih posledično ne ogrožaš z okužbo. Supanje trenutno pride v poštev le tistim, ki imate dostop do vode v bližini in ki nimate zdravstvenih težav, vožnja čez celo Slovenijo do suparske lokacije je namreč zelo neodgovorno dejanje, ki lahko širi okužbo.

Za kakršne koli informacije smo ti na voljo na 040 867 867 (sup oprema) ali 041 620 788 (fitnes oprema). Razstavni salon je trenutno zaprt.