Najboljši Sup Za Začetnike?

Najboljši Sup Za Začetnike?

Si se končno opogumil/a, da si omisliš svoj lasten sup? Po podrobni raziskavi, katera oblika in velikost sta najbolj primerna, lahko začneš razmišljati o financah in znamkah, ki so ti na voljo. Zakaj menimo, da so Shark deske odlične za začetnike supanja, beri dalje.

 

1. Primerne za začetnike, družine in napredne suparje

Shark ponuja vse oblike supov, pri nas so na voljo Allround desk za začetnike in družine ter Touring deske za naprednejše suparje. Allround deske so zaradi okroglejšega nosu in širšega srednjega dela izredno stabilne. Zaradi dobre nosilnosti in cene, prijazne do denarnice, pa so primerne za tiste, ki se šele spoznavate s supanjem ali iščete popestritev družinskega dopusta. Ožje in daljše touring deske so primerne za tiste, ki že imate nekaj izkušenj s supanjem in si želite daljšo, hitrejšo in stabilno desko.

 

2. Kakovost 

Najpomembenjši element za ocenjevanje kakovosti supa je drop stich tehnologija. To so drobne nitke v notranosti supa, ki povezujejo zgornji in spodnji del ter dajejo deski trdnost, posledično stabilnost na vodi. Več kot je drop stich nitk, manj se sup upogiba pod obremenitvijo, hitreje in lepše pluje po vodi. Shark sup se lahko pohvali gostim tkanjem drop stich materiala, skupaj z uporabo kakovostnih materialov pa je eden najboljših ponudnikov v svoji kategoriji.

 

3. Prijazen do denarnice

Shark supi predstavljajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Cene osnovnih Allround desk se gibljejo od 600€ navzgor. Meja med nizkocenovnimi deskami (po naše napihljivimi blazinami) in kakovostnimi deskami (za katere lahko trdimo, da so supi) se giblje okrog 500€. In če kje velja rek »malo denarja malo muzike«, je to zagotovo pri izbiri sup desk.

 

4. Tehnologija 

Shark supi so izdelani s pomočjo Fusion tehnologije. To pomeni, da se za spajanje plasti ne uporablja lepilo, temveč proces vulkanizacije. Zaradi tega je sup lažji in enostavnejši za prenašanje. V notranjosti supa je kakovosten in gosto tkan drop stich material, zaradi katerega je deska trdna ter se pri uporabi ne upogiba in zvija. Narejen je iz materialov, ki so odporni na poškodbe UV žarkov in ima debelejše stranske letvice. Največja novost letošnje linije sta upogljiva škatla za smernik in enostavno pritrjevanje smernika. Prvo pomeni, da je škatla narejena iz dveh delov, tako da pri zvijanju supa ne pride do poškodb, drugo pa pomeni, da za pritrjevanje smernika ne potrebujete izvijača. 

5. Pride v kompletu 

Ob nakupu Shark supa v kompletu prejmeš visokotlačno tlačilko za enostavno in hitro napihovanje deske, tridelno aluminijasto veslo, enostavno nastavljiv smernik, brez uporabe izvijača, varnostno vrvico, torbo za prenašanje in shranjevanje supa ter set za popravilo. Ob nakupu Shark supa prejmeš tudi 2-letno garancijo.

 

V kolikor želiš pred nakupom sup testirati, ga lahko pri nas tudi najameš (rezervacijo opraviš tukaj) ali potestiraš v sup centru na Zbiljskem jezeru. V primeru, da te sup navduši in se odločiš za nakup, ti del vrednosti izposoje do 100 € vštejemo v kupnino. Ponudba velja pri nakupu nove opreme po rednih cenah.