Najem supov

Najem napihljivih sup desk in kajakov pri wasup.si

Pri nas si lahko izposodite napihljive sup deske proizvajalcev Shark, Starboard in F2. Ob najemu deske prejmete izbrano napihljivo desko, nastavljivo zložljivo veslo, dvosmerno visokotlačno tlačilko in torbo za prenašanje.

Izposojamo deske iz skupine AllRound, to so osnovne družinske deske, katere so namenjene uporabi vsem in vsakomur, ne glede na predznanje supanja in ne glede na njihov fizično pripravljenost.
Poleg AllRound desk je pri nas mogoče najeti tudi Touring - potovalne deske, nekateri jih poimenjejo tudi race oz. tekmovalne deske, kar pa ne drži čisto, saj so deske s katerimi se tekmuje precej ožje od teh touring desk.

Za vse tiste, ki pa jim supanje nikakor ni ljubo, pa imamo v ponudbi napihljive kajake proizvajlaca KxOne. Vsi modeli kajakov so dovolj veliki za dve osebi, pri modeli Slider pa s seboj na pot lahko vzamete tudi tretjega potnika ali več prtljage.

Nikakor pa ne smete spregledati, da je za uporabo sup desk OBVEZNO dobro znanje plavanja. Prav tako ne smemo odmisliti na morebitnih vremenskih nevšečnosti, ne odpravite se na veslanje, če piha močnejši veter.

Prevzem in vračanje opreme se vrši, v našem prodajnem salonu v Ljubljani, na izbrani termin med tednom, saj imamo zaradi aktivnosti med vikendi naš salon zaprt.

Cena izposoje je odvisna od modela supa, od sezone, dolžine najema.... 3 dnevni vikend najem je 45 EUR, 9 dnevni (dvig v petek, vračilo v ponedeljek) pa od 54 EUR (6 eur na dan). Za točen izračun prosimo, da v okence zgoraj vpišete željeni termin izposoje in sistem vam bo ponudil deske, ki so v tem terminu na voljo, skupaj s točno ceno. Izposoja od sobote do sobote ni možna, je pa cenik postavljen tako, da skoraj ni razlike med 8 ali 9 dnevi izposoje. Število desk, ki so na voljo, je seveda omejeno, zato je možno in celo verjetno, da v željenem terminu željene deske ni na voljo. Slike desk so okvirne in si pridržujemo pravico do menjave deske za enakovreno ali boljšo, če se zgodi, da v danem trenutku rezervirane deske ni na voljo (včasih kdo pozabi pravočasno vrniti :)). Če imate specifično željo/potrebo po točno določeni deski, nas prosim pokličite na 040 867 867 in vam bomo skušali ugoditi.


Lokacija salonaV primeru, da te supanje navduši in se odločiš za nakup lastne opreme, ti del vrednosti izposoje do 100 € vštejemo v kupnino. Ponudba velja pri nakupu nove opreme po rednih cenah.
Delovni čas salona
  • po: 9:00-18:00
  • to: 9:00-15:00
  • sr: 9:00-18:00
  • če: 9:00-15:00
  • pe: 9:00-18:00

naslov salona
  • Verovškova ulica 60a, Ljubljana
  • Šiška
  • ((dvorišče Kreativni najemi/Buh Expo))
Potrebujete pomoč? 040 867-867