Lokacije za supanje na enem mestu!

Želite na suparski izlet pa ne veste kam? Ste preveslali že večino jezer in iščete nekaj novega? Še vedno ne veste, kje so ustrezna vstopna mesta? Ker želimo za supanje in vodne športe navdušiti čimveč ljudi, hkrati pa povezati skupnost suparjev v Sloveniji, smo pripravili zemljevid z najboljšimi lokacijami za vodne aktivnosti. Izbrane lokacije so opremljene s fotografijami in podrobnimi opisi, najdete pa tudi vse ostale uporabne informacije, od primernega časa, vstopnih in izstopnih mest do zanimivosti v okolici.

Smo kakšno odlično lokacijo za sup, kajak ali kanu v Sloveniji ali bližnji okolici izpustili? Pomagajte nam pri soustvarjanju zemljevida in oddajte svoj predlog preko obrazca na http://bit.ly/wasupobrazec. Vsak predlog bomo po pregledu ocenili ali je primeren za objavo in ga tudi nagradili z vrednostnim bonom v naši spletni trgovini.

Ste na našem zemljevidu odkrili lokacijo, ki bi jo obiskali, pa nimate opreme? Pri Wasupu vam nudimo ugodne dnevne, vikend in tedenske najeme sup opreme.