Pozdravljeni, v spodnje polje vpišite elektronski naslov, na katerega želite, da vas obvestijo o prihodu izdelka.

Starboard Sup Deska 10.4x32x6 IGO Deluxe 2021

(8859434858044) Ni znana
od 0,00€ / mesec Izračun je narejen za brezobrestno plačilo na obroke Leanpay na 24 obrokov

Starboard napihljiva allround deska 10.4x32x6 Deluxe (315x 81 x 15cm, 313l) je najmanša Starboard družinska deska v naši ponudbi. Pelje lahko veslača težkega 45-105kg. Skupna nosilnost pa je do 150kg. Odlična izbira za družine, kjer je glavni veslač manjši/lažji, občasno pa se lahko na njej vozita tudi 2 osebi. Teža deske je 8,3kg.

   


Širok nos in v primerjavi z lani še malo širši rep pomenita še večjo stabilnost. Fusion Woven dropstich je materijal posebej razvit za Starboard. Zaradi njega je deska še čvrstejša in se z lastnostmi zlahka primerja s trdimi deskami.


 


Heat welded rails tehnologija največ prispeva k življenski dobi sup deske. Šibka točka vseh sup desk je lepilo - z leti lahko začne popuščati. Starboard je s svojo novo tehnologijo poskrbel, da lepila sedaj ne uporabljajo več niti na robovih. Vsi spoji so vulkanizirani.Torba je velika, močna in lahka. Na vsaki torbi so nameščeni koleščki in žepi kamor lahko pospravite ergonomske naramne trakove, kadar jih ne potrebujete.V paketu je tudi superlahka (70g) varnostna vrvica.Učinkovita Tiki pumpa vam omogoča, da hitreje in z manj napora napumpate in izpraznite desko.Ramenski trak predstavlja super pomoč pri prenašanju deske. Ker je elastičen, se po uporabi ne vleče po vodi.


Starboard je na trgu že 27 let! Zaupajte mu tudi vi. Garancija je 2 leti. Servis in vsa podpora zagotovljena.1
Oddaj povpraševanje
Ni zaloge
DELI
Največja izbira supov
Varen nakup
Brezplačna dostava nad 50€
Osebni prevzem v Ljubljani