Pozdravljeni, v spodnje polje vpišite elektronski naslov, na katerega želite, da vas obvestijo o prihodu izdelka.

Starboard Sup Deska 11.2x31+x6 IGO Deluxe 2021

(8859434858174) Ni znana
od 0,00€ / mesec Izračun je narejen za brezobrestno plačilo na obroke Leanpay na 24 obrokov

Starboard napihljiva allround deska 11.2x31+x6 Deluxe (340x 79 x 15cm, 342l) je Starboardova najbolj popularna družinska deska. V primerjavi z lani, je na sredini nekoliko ožja, vendar je njena širina enaka še daleč proti nosu in repu. Posledično je še bolj stabilna kot lanski model. Zaradi svoje dolžine je to že zelo hitra deska, ki jo imate lahko tudi za daljše poti. Zaradi enakomerne širine pa zelo dobro drži smer. Je najbolj univerzalna deska za družine z več veslači. Dovolj ozka, da ne bo težav s pravilnim zavesljajem tudi za manše veslače in dovolj dolga, da se nanjo lahko naložijo tudi 3 osebe. Pelje lahko veslača težkega 45-110kg. Skupna nosilnost pa je do 180kg. Teža deske je 9,5kg.

   


Širok nos in v primerjavi z lani še malo širši rep pomenita še večjo stabilnost. Fusion Woven dropstich je materijal posebej razvit za Starboard. Zaradi njega je deska še čvrstejša in se z lastnostmi zlahka primerja s trdimi deskami.


 


Heat welded rails tehnologija največ prispeva k življenski dobi sup deske. Šibka točka vseh sup desk je lepilo - z leti lahko začne popuščati. Starboard je s svojo novo tehnologijo poskrbel, da lepila sedaj ne uporabljajo več niti na robovih. Vsi spoji so vulkanizirani.Torba je velika, močna in lahka. Na vsaki torbi so nameščeni koleščki in žepi kamor lahko pospravite ergonomske naramne trakove, kadar jih ne potrebujete.V paketu je tudi superlahka (70g) varnostna vrvica.Učinkovita Tiki pumpa vam omogoča, da hitreje in z manj napora napumpate in izpraznite desko.


Ramenski trak predstavlja super pomoč pri prenašanju deske. Ker je elastičen, se po uporabi ne vleče po vodi.


Starboard je na trgu že 27 let! Zaupajte mu tudi vi. Garancija je 2 leti. Servis in vsa podpora zagotovljena.1
Oddaj povpraševanje
Ni zaloge
DELI
Največja izbira supov
Varen nakup
Brezplačna dostava nad 50€
Osebni prevzem v Ljubljani