Pozdravljeni, v spodnje polje vpišite elektronski naslov, na katerega želite, da vas obvestijo o prihodu izdelka.

Starboard Sup Deska 12x33x6 IGO Deluxe Double Chamber 2021

(8859434858235) Ni znana
od 0,00€ / mesec Izračun je narejen za brezobrestno plačilo na obroke Leanpay na 24 obrokov

Starboard napihljiva allround deska 12x33x6 Deluxe Double Chamber (367x 84 x 15cm, 365l) je namenjena velikim obremenitvam. Pelje lahko tudi veslača težkega 150kg. Lahko pa seveda naložite celo družino (skupno 200+kg) in jo peljete na izlet. Zaradi svoje dolžine je deska med najhitrejšimi med allround deskami. Velika širina pa jo naredi tudi daleč najbolj stabilno. 

   


Širok nos in v primerjavi z lani še malo širši rep pomenita še večjo stabilnost. Fusion Woven dropstich je materijal posebej razvit za Starboard. Zaradi njega je deska še čvrstejša in se z lastnostmi zlahka primerja s trdimi deskami.


 


Heat welded rails tehnologija največ prispeva k življenski dobi sup deske. Šibka točka vseh sup desk je lepilo - z leti lahko začne popuščati. Starboard je s svojo novo tehnologijo poskrbel, da lepila sedaj ne uporabljajo več niti na robovih. Vsi spoji so vulkanizirani.Torba je velika, močna in lahka. Na vsaki torbi so nameščeni koleščki in žepi kamor lahko pospravite ergonomske naramne trakove, kadar jih ne potrebujete.V paketu je tudi superlahka (70g) varnostna vrvica.Učinkovita Tiki pumpa vam omogoča, da hitreje in z manj napora napumpate in izpraznite desko.


Dvojma komora je varnostni element, ki se priporoča predvsem za primere, ko ste bolj oddaljeni od obale. V praksi pa se izredno dobro izkaže kot dodatna ojačitev na stojišču veslača in zato lahko deske z dvojno komoro še bolj obremenite in še vedno ne bo spremenila voznih lastnosti.


Ramenski trak predstavlja super pomoč pri prenašanju deske. Ker je elastičen, se po uporabi ne vleče po vodi.


Starboard je na trgu že 27 let! Zaupajte mu tudi vi. Garancija je 2 leti. Servis in vsa podpora zagotovljena.1
Oddaj povpraševanje
Ni zaloge
DELI
Največja izbira supov
Varen nakup
Brezplačna dostava nad 50€
Osebni prevzem v Ljubljani