Pozdravljeni, v spodnje polje vpišite elektronski naslov, na katerega želite, da vas obvestijo o prihodu izdelka.

Starboard Sup Deska Wingboard 4in1 Inflatable 10.4x32x6 2021

(8859434869279) Ni znana
od 0,00€ / mesec Izračun je narejen za brezobrestno plačilo na obroke Leanpay na 24 obrokov

Starboard napihljiva Wingboard 4in1 deska 10.4x32x6 Deluxe (315x 81 x 15cm, 313l) je namenjena vsem, ki bi želeli sup, surf in wing desko v enem.

Idealna za vse, ki bi se radi naučili obvladati Wing na sup deski. Širok nos in rep priskrbita dovolj stabilnosti, dolžina in dolgi vzporedni robovi pa poskrbita za hitrost.Fusion Woven dropstich je materijal posebej razvit za Starboard. Zaradi njega je deska še čvrstejša in se z lastnostmi zlahka primerja s trdimi deskami.


 


Heat welded rails tehnologija največ prispeva k življenski dobi sup deske. Šibka točka vseh sup desk je lepilo - z leti lahko začne popuščati. Starboard je s svojo novo tehnologijo poskrbel, da lepila sedaj ne uporabljajo več niti na robovih. Vsi spoji so vulkanizirani.


3D Rail tehnologija. Rob narejen iz posebnega materijala omogoča glisiranje, a se vseeno lahko zloži v torbo.


Centralni smernik namestite, ko se na vodo odpravite z jadrom ali Wingom. Za supanje pa ga odstranite, da vam ne zavira deske.


Tri odstranljiva držala za noge.


Držalo za jadro je tudi odstranljivo, da imate med supanjem ravno površino.Torba je velika, močna in lahka. Na vsaki torbi so nameščeni koleščki in žepi kamor lahko pospravite ergonomske naramne trakove, kadar jih ne potrebujete.V paketu je tudi superlahka (70g) varnostna vrvica.Učinkovita Tiki pumpa vam omogoča, da hitreje in z manj napora napumpate in izpraznite desko.Ramenski trak predstavlja super pomoč pri prenašanju deske. Ker je elastičen, se po uporabi ne vleče po vodi. Omogoča tudi pritrditev vesla na desko, ko ga ne potrebujete.


Starboard je na trgu že 27 let! Zaupajte mu tudi vi. Garancija je 2 leti. Servis in vsa podpora zagotovljena.1
Oddaj povpraševanje
Ni zaloge
DELI
Največja izbira supov
Varen nakup
Brezplačna dostava nad 50€
Osebni prevzem v Ljubljani