Pozdravljeni, v spodnje polje vpišite elektronski naslov, na katerega želite, da vas obvestijo o prihodu izdelka.

Sup Deska Wasup 106 10.6x32x6 z ALU Veslom

(8425536744273) Stara cena: 529,00€
Trenutna cena: 429,00€
od 17,88€ / mesec Izračun je narejen za brezobrestno plačilo na obroke Leanpay na 24 obrokov

10.6x32x6 (320x81x15cm) je dimenzija, ki je najbolj pogosta med družinskimi deskami. Odlična za eno osebo in dovolj prostorna, da brez problema zraven naložite še otroka. Najbolj primerna za veslača do 90kg, obtežite pa jo lahko z do 130kg in še vedno ne bo spremenila voznih lastnosti. 

Sup deska z našim lastnim dizajnom (delo oblikovalca Bojana Pavška). Izdelana z dvoslojno fusion tehnologijo. Za nas jo proizvaja Shark Sups in smo zato v kvaliteto prepričani, saj imamo z njimi že dolgoletne dobre izkušnje. Garancija je 2 leti, kar je za sup tega cenovnega razreda odličen podatek. Ostale deske na trgu v tem cenovnem razredu so narejene z enoslojno tehnologijo, zato je Wasup deska izredno ekonomičen nakup. 

Odločili smo se, da za začetek ponudimo 2 modela, ki sta slovenskemu trgu najbližje. Obema smo dodali ročaj spredaj in zadaj, da lahko desko nosita tudi dve osebi, če je pot do vode malo daljša. Nameščen imata klasičen smernik s ploščico za pritrjevanje. Veslo je aluminijasto. V paket smo dodali tudi varnostno vrvico.

V paketu prejmete:

- Dvoslojno desko s slovenski dizajnom.

- Pumpo.

- Torbo.

- Varnostno vrvico.

- Smernik.

- Aluminijasto veslo.

- Set za popravilo. 

1
Dodaj v košarico
Dobava: naslednji dan*
DELI
Največja izbira supov
Varen nakup
Brezplačna dostava nad 50€
Osebni prevzem v Ljubljani